TILBUD

Tilbud Aloe Lips læbepomade

Utroligt populært og elsket hudpleje produkt

 • Aloe Lips hjælper tørre læber, heler sprækker og revner, lindrer ved ømhed, blødgører og gør læberne glatte.
 • Nok verdens bedste læbepomade !
 • Det tør vi påstå, fordi vi har så utrolig mange tilbagevendende kunder der aldrig vil undvære den.
 • Med Aloe Vera til pleje af huden, jojobaolie for at blødgøre, allantoin til at berolige og bivoks til beskyttelse af læberne - har Forever absolut samlet det bedste i denne lille stift.
 • Prøv den også på dine tørre neglebånd og husk at anvende den på kløende/svidende insektstik, det vil du ikke fortryde.
 • Aloe Lips er helt UDEN vand, så glem den endelig ikke på skiferien, og i kraftig vind og stærk kulde generelt.
 • Også om sommeren er den uundværlig - efter en dag i solen giver den hurtigt fugt og pleje til læberne. Skulle du være blevet lidt solskoldet på læberne, vil den også hurtigt lindre.
 • En læbeppmade der er alle sine penge værd, og lidt mere til - synes vi i hvert fald.

TILBUD - Køb 10 Aloe Lips og få 2 ekstra Gratis

(De 2 gratis Aloe Lips vil ikke fremgå i indkøbskurven, men følger automatisk med i din bestilling, når du køber 10 Aloe Lips)

Bestil Aloe Lips i shoppen
eller SMS/ring på tlf: 22 89 33 14

Bonus TIPS om Aloe Lips:

Herhjemme bruger vi rigtig mange i løbet af et år - mine børn er ligeså glad for den, som jeg selv er, så der er et ret pænt forbrug.

Faktisk er dette lille vidunder grunden til jeg blev forhandler. Efter at have anvendt den i mange år, fik jeg lyst til at dele min begejstring med andre og samtidig spare penge på mit forbrug af læbepomader.

Den mulighed har du naturligvis også - det er helt gratis at få et Forhandler nr. hos Forever, og du får rabat fra aller første køb. Ej heller noget krav om, at du skal købe en vis mængde produkter. Du er altid velkommen til at sende mig en besked eller SMS/ringe på tlf: 22 89 33 14 hvis du vil høre mere.

Nå, nok om det - det var jo egentlig Bonus TIPS om læbepomaden du skulle have.

 • Vi bruger den også på små rifter og sår, hvis vi ikke lige er i nærheden af Aloe Vera Gelly.
 • Er vi snottede og er blevet røde og ømme under næsen, så smører vi med Aloe Lips flere gange om dagen.
 • Både jeg og min store datter på 39 anvender den på øjenlågene til natten. Vi er begge meget sensitive mht make-up, så efter afrensning smører vi læbepomade på, for at give den fine tynde hud masser af fugt og pleje.
 • Ligeledes anvender min datter den af og til i sine øjenbryn, for at "forme" dem. Og den gør også, at farven, når hun tegner brynene op, holder bedre.

Håber du kan bruge disse små tips, samt alle de andre fra øverst i opslaget.

Hvis du endnu ikke kender Aloe Lips læbepomaden, men vælger at prøve den - så kan jeg kun sige, du højst sandsynligt ikke vil fortryde det.

Men lad mig endelig høre, hvis du gør. For vi har jo en Tilfredshedsgaranti, der giver dig mulighed for at få pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.

Andre hudplejende Aloe Vera produkter: